Autor |
Wiadomość |
Dołączył(a): 14 kwi 2023, o 23:21 Posty: 1454 Lokalizacja: ZGORZELEC
|
Napisane: 7 sty 2024, o 17:10 |
Oby więcej nowych kolegów, a jeszcze nie jednego zaskoczymy Roljanie
Oby więcej nowych kolegów, a jeszcze nie jednego zaskoczymy Roljanie :)
_________________ KN ZGORZELEC div 3.26
|
|
Góra |
|
|
Napisane: 9 sty 2024, o 14:21 |
Pseudonim: jacek76 Państwo: Polska Wiek: 47 Nazwa Drużyny: Kujawiak Włocławek (206303) Liga: 2.2 Wartość pierwszej 11: 10,99 mln W MZ od(data): długo Czy występował-eś/-aś już w jakimś klanie: Tak Czas poświęcany MZ w tygodniu: ok 15 min Sukcesy w MZ: brak Czego oczekujesz wstępując do klanu: Grać w LK Co mógłbyś wnieść swoją osobą dla klanu: Gra w LK Na ilu forach się udzielasz: 0, BRAK CZASU Sport (hokej/piłka nożna): piłka nożna
Pseudonim: jacek76 Państwo: Polska Wiek: 47 Nazwa Drużyny: Kujawiak Włocławek (206303) Liga: 2.2 Wartość pierwszej 11: 10,99 mln W MZ od(data): długo Czy występował-eś/-aś już w jakimś klanie: Tak Czas poświęcany MZ w tygodniu: ok 15 min Sukcesy w MZ: brak Czego oczekujesz wstępując do klanu: Grać w LK Co mógłbyś wnieść swoją osobą dla klanu: Gra w LK Na ilu forach się udzielasz: 0, BRAK CZASU Sport (hokej/piłka nożna): piłka nożna
|
|
Góra |
|
robjot123
Lider Stumilowego Lasu
Dołączył(a): 21 lip 2013, o 16:31 Posty: 11994 Lokalizacja: Szczecin
|
Napisane: 9 sty 2024, o 14:49 |
cześć Jacek76-nie wiem czy wszystko dobrze zrobiłeś bo nie mogę aktywować twojego konta,tak jak by go nie było
cześć Jacek76-nie wiem czy wszystko dobrze zrobiłeś bo nie mogę aktywować twojego konta,tak jak by go nie było :-)
_________________ Czerwone Lwy Podjuchy div 2.8
|
|
Góra |
|
|
Napisane: 9 sty 2024, o 19:25 |
Witam wszystkich serdecznie. Cierpliwości do mnie dużo na głowie , ale postaram się być jak najbardziej obecny. Pseudonim(taki sam jak w MZ): masteralik Państwo: Polska Wiek: 27 Nazwa Drużyny: Astra Zduny Liga: 3.7 div Wartość pierwszej 11: W MZ od(data): 2017 z przerwami teraz od jakieś 2021 Czy występował-eś/-aś już w jakimś klanie: Byłem tutaj i jeszcze gdzieś ale to epizody były Czas poświęcany MZ w tygodniu: 2-3h max Sukcesy w MZ: brak Czego oczekujesz wstępując do klanu: nauki i dobrej zabawy Co mógłbyś wnieść swoją osobą dla klanu: Mam nadzieję, że coś pozytywnego Na ilu forach się udzielasz: zaczynam Sport (hokej/piłka nożna): piłka nożna
Witam wszystkich serdecznie. Cierpliwości do mnie dużo na głowie , ale postaram się być jak najbardziej obecny.
Pseudonim(taki sam jak w MZ): masteralik Państwo: Polska Wiek: 27 Nazwa Drużyny: Astra Zduny Liga: 3.7 div Wartość pierwszej 11: W MZ od(data): 2017 z przerwami teraz od jakieś 2021 Czy występował-eś/-aś już w jakimś klanie: Byłem tutaj i jeszcze gdzieś ale to epizody były :) Czas poświęcany MZ w tygodniu: 2-3h max Sukcesy w MZ: brak Czego oczekujesz wstępując do klanu: nauki i dobrej zabawy Co mógłbyś wnieść swoją osobą dla klanu: Mam nadzieję, że coś pozytywnego Na ilu forach się udzielasz: zaczynam Sport (hokej/piłka nożna): piłka nożna
|
|
Góra |
|
robjot123
Lider Stumilowego Lasu
Dołączył(a): 21 lip 2013, o 16:31 Posty: 11994 Lokalizacja: Szczecin
|
Napisane: 9 sty 2024, o 19:34 |
Hejka masteralik,no ja cię nie pamiętam Fajnie że dołączyles do nas.
Hejka masteralik,no ja cię nie pamiętam :P Fajnie że dołączyles do nas.
_________________ Czerwone Lwy Podjuchy div 2.8
|
|
Góra |
|
|
Napisane: 9 sty 2024, o 21:23 |
masteralik , witam dobrze że jesteś . Dobrej zabawy życzę .
masteralik , witam dobrze że jesteś . Dobrej zabawy życzę .
|
|
Góra |
|
|
Napisane: 9 sty 2024, o 21:41 |
MasterAliK napisał(a): Witam wszystkich serdecznie. Cierpliwości do mnie dużo na głowie , ale postaram się być jak najbardziej obecny. Pseudonim(taki sam jak w MZ): masteralik Państwo: Polska Wiek: 27 Nazwa Drużyny: Astra Zduny Liga: 3.7 div Wartość pierwszej 11: W MZ od(data): 2017 z przerwami teraz od jakieś 2021 Czy występował-eś/-aś już w jakimś klanie: Byłem tutaj i jeszcze gdzieś ale to epizody były Czas poświęcany MZ w tygodniu: 2-3h max Sukcesy w MZ: brak Czego oczekujesz wstępując do klanu: nauki i dobrej zabawy Co mógłbyś wnieść swoją osobą dla klanu: Mam nadzieję, że coś pozytywnego Na ilu forach się udzielasz: zaczynam Sport (hokej/piłka nożna): piłka nożna Witamy u nas! Super, że dołączyłeś! cieszę się ogromnie Jacek Ciebie Również serdecznie witam
[quote="MasterAliK"]Witam wszystkich serdecznie. Cierpliwości do mnie dużo na głowie , ale postaram się być jak najbardziej obecny.
Pseudonim(taki sam jak w MZ): masteralik Państwo: Polska Wiek: 27 Nazwa Drużyny: Astra Zduny Liga: 3.7 div Wartość pierwszej 11: W MZ od(data): 2017 z przerwami teraz od jakieś 2021 Czy występował-eś/-aś już w jakimś klanie: Byłem tutaj i jeszcze gdzieś ale to epizody były :) Czas poświęcany MZ w tygodniu: 2-3h max Sukcesy w MZ: brak Czego oczekujesz wstępując do klanu: nauki i dobrej zabawy Co mógłbyś wnieść swoją osobą dla klanu: Mam nadzieję, że coś pozytywnego Na ilu forach się udzielasz: zaczynam Sport (hokej/piłka nożna): piłka nożna[/quote]
Witamy u nas! Super, że dołączyłeś! :D cieszę się ogromnie ;)
Jacek Ciebie Również serdecznie witam ;)
|
|
Góra |
|
|
Napisane: 9 sty 2024, o 23:08 |
Dzięki Panowie za powitanie. Jeszcze raz wszystkiego dobrego
Dzięki Panowie za powitanie. Jeszcze raz wszystkiego dobrego :D
|
|
Góra |
|
|
Napisane: 9 sty 2024, o 23:50 |
Na początek zakładka COALITION będzie dla was najważniejsza, no i chyba, że ktoś chce dołączyć do juniorskiej zabawy w lidze klanów u-21, to też zapraszam
Na początek zakładka COALITION będzie dla was najważniejsza, no i chyba, że ktoś chce dołączyć do juniorskiej zabawy w lidze klanów u-21, to też zapraszam :)
|
|
Góra |
|
|
Napisane: 13 mar 2024, o 09:37 |
Witam kolegów , dzięki za przyjęcie do klanu Pseudonim(taki sam jak w MZ):misiekksc Państwo:Polska Wiek:52 Nazwa Drużyny:Bears are Back Liga:3.18 Wartość pierwszej 11: W MZ od(data):2012 Czy występował-eś/-aś już w jakimś klanie: ProGejmerzy oraz EMC Czas poświęcany MZ w tygodniu: 24h Sukcesy w MZ: Czego oczekujesz wstępując do klanu: sukcesów dużych i małych oraz dobrej zabawy Co mógłbyś wnieść swoją osobą dla klanu: chęć osiągnięcia celów i sukcesów no i walkę Na ilu forach się udzielasz: Sport (hokej/piłka nożna): piłka
Witam kolegów , dzięki za przyjęcie do klanu
Pseudonim(taki sam jak w MZ):misiekksc Państwo:Polska Wiek:52 Nazwa Drużyny:Bears are Back Liga:3.18 Wartość pierwszej 11: W MZ od(data):2012 Czy występował-eś/-aś już w jakimś klanie: ProGejmerzy oraz EMC Czas poświęcany MZ w tygodniu: 24h Sukcesy w MZ: ;) Czego oczekujesz wstępując do klanu: sukcesów dużych i małych oraz dobrej zabawy Co mógłbyś wnieść swoją osobą dla klanu: chęć osiągnięcia celów i sukcesów no i walkę Na ilu forach się udzielasz: Sport (hokej/piłka nożna): piłka
|
|
Góra |
|