Autor |
Wiadomość |
|
Napisane: 5 wrz 2019, o 19:11 |
Witaj Andrzej , następny znajomy 
Witaj Andrzej , następny znajomy ;)
|
|
Góra |
|
Dołączył(a): 6 sty 2015, o 21:21 Posty: 2469 Lokalizacja: ŚWIDNICA
|
Napisane: 5 wrz 2019, o 19:44 |
Jendrekkks napisał(a): 1. Pseudonim - Jendrekkks 2. Państwo - Polska 3. Wiek - 40 4. Nazwa Drużyny - 3A Kalisz 5. Liga - Div 3,24 6. Wartość pierwszej 11 - ? 7. W MZ - od 2004 8. Czy występowałeś już w jakimś klanie ? - Tak 9. Czas poświęcany MZ w tygodniu: Dość długo ( razem kilka godzin ) 10. Sukcesy w MZ: Nic specjalnego 11. Czego oczekujesz wstępując do klanu: Sukcesów  12. Co mógłbyś wnieść swoją osobą dla klanu: 13. Na ilu forach się udzielasz: niewielu Cześć, Mam na imię Andrzej. Pewnie większość szczegółów wyjdzie w trakcie funkcjonowania w ramach klanu, stąd oszczędzę Wam pisania o sobie. Co do drużyny to właśnie skupuję trochę 21 latków i próbuję budować coś co utrzyma się w 4 lidze. Poczytma sobie forum i pewnie wkręcę wcześniej czy później. Mam nadzieję, że coś do zycia dorzucę od siebie i będzie fajnie i mnie fajnie przyjmiecie  Do popisania  Witam kolegę, graliśmy razem w Pogromcy Wszystkich, chyba pamiętasz?  niestety klan padł.
[quote="Jendrekkks"]1. Pseudonim - Jendrekkks 2. Państwo - Polska 3. Wiek - 40 4. Nazwa Drużyny - 3A Kalisz 5. Liga - Div 3,24 6. Wartość pierwszej 11 - ? 7. W MZ - od 2004 8. Czy występowałeś już w jakimś klanie ? - Tak 9. Czas poświęcany MZ w tygodniu: Dość długo ( razem kilka godzin ) 10. Sukcesy w MZ: Nic specjalnego 11. Czego oczekujesz wstępując do klanu: Sukcesów ;) 12. Co mógłbyś wnieść swoją osobą dla klanu: 13. Na ilu forach się udzielasz: niewielu
Cześć,
Mam na imię Andrzej. Pewnie większość szczegółów wyjdzie w trakcie funkcjonowania w ramach klanu, stąd oszczędzę Wam pisania o sobie. Co do drużyny to właśnie skupuję trochę 21 latków i próbuję budować coś co utrzyma się w 4 lidze. Poczytma sobie forum i pewnie wkręcę wcześniej czy później. Mam nadzieję, że coś do zycia dorzucę od siebie i będzie fajnie i mnie fajnie przyjmiecie :) Do popisania :)[/quote]
Witam kolegę, graliśmy razem w Pogromcy Wszystkich, chyba pamiętasz? :D niestety klan padł.
|
robjot123
Lider Stumilowego Lasu
Dołączył(a): 21 lip 2013, o 16:31 Posty: 11001 Lokalizacja: Szczecin
|
Napisane: 5 wrz 2019, o 22:02 |
Witamy kolejnego nowego kolege w naszych skromnych progach.Niejeden mecz gralismy przeciwko sobie . 
Witamy kolejnego nowego kolege w naszych skromnych progach.Niejeden mecz gralismy przeciwko sobie . :P
_________________ Czerwone Lwy Podjuchy div 2.8
|
|
Góra |
|
Dołączył(a): 19 lip 2013, o 09:31 Posty: 2522 Lokalizacja: Koziegłowy
|
Napisane: 5 wrz 2019, o 22:10 |
Witamy, witamy jakiś wysyp nowych klanowiczów jak grzybów po deszczu 
Witamy, witamy jakiś wysyp nowych klanowiczów jak grzybów po deszczu :-)
|
|
Góra |
|
|
Napisane: 5 wrz 2019, o 22:30 |
Nowa siła musi być, nie powiem trochę w tym palców maczałem 
Nowa siła musi być, nie powiem trochę w tym palców maczałem ;)
|
|
Napisane: 6 wrz 2019, o 11:41 |
Lukaszsz182 napisał(a): Nowa siła musi być, nie powiem trochę w tym palców maczałem  ...nie schlebiaj sobie  ... Witamy Andrzeja ... Endrju wie z czym to się je wiec Panowie niech sklad Andrzejowi podrośnie i bedzie dobrze... pzdr1948
[quote="Lukaszsz182"]Nowa siła musi być, nie powiem trochę w tym palców maczałem ;)[/quote]
...nie schlebiaj sobie :)...
Witamy Andrzeja ... Endrju wie z czym to się je wiec Panowie niech sklad Andrzejowi podrośnie i bedzie dobrze...
pzdr1948
|
|
Napisane: 6 wrz 2019, o 15:05 |
martinez1948 napisał(a): Lukaszsz182 napisał(a): Nowa siła musi być, nie powiem trochę w tym palców maczałem  ...nie schlebiaj sobie  ... Witamy Andrzeja ... Endrju wie z czym to się je wiec Panowie niech sklad Andrzejowi podrośnie i bedzie dobrze... pzdr1948 Chyba, że ktoś mi pomoże znów wydać jakieś 20milionów  Jeszcze raz cześć wszystkim. Manago z takim stażem musieli trochę powalczyć od czasu do czasu 
[quote="martinez1948"][quote="Lukaszsz182"]Nowa siła musi być, nie powiem trochę w tym palców maczałem ;)[/quote]
...nie schlebiaj sobie :)...
Witamy Andrzeja ... Endrju wie z czym to się je wiec Panowie niech sklad Andrzejowi podrośnie i bedzie dobrze...
pzdr1948[/quote]
Chyba, że ktoś mi pomoże znów wydać jakieś 20milionów ;)
Jeszcze raz cześć wszystkim. Manago z takim stażem musieli trochę powalczyć od czasu do czasu :)
|
|
Góra |
|
Dołączył(a): 19 lip 2013, o 08:27 Posty: 934 Lokalizacja: Waterford
|
Napisane: 8 lut 2021, o 01:40 |
Siemanko Stumilowy  1. Pseudonim - Sebol 2. Państwo - Ireland 3. Wiek - Jeszcze 34 4. Nazwa Drużyny - Full Spontan PS 5. Liga - Div 3,2 6. Wartość pierwszej 11 - chyba 1m200k 7. W MZ - od zawsze, z dłuuuuuugą przerwą 8. Czy występowałeś już w jakimś klanie ? - Tak! W Stumilowym Lesie   9. Czas poświęcany MZ w tygodniu: Wróciłem dziś po latach i mam zamiar się znowu uzależnić  10. Sukcesy w MZ: Kilkanaście pucharów jest w gablocie 11. Czego oczekujesz wstępując do klanu: Oczekuje pomocy na starcie, bo jak zdążyłem dziś zauważyć wiele się zmieniło w MZ. Wypadłem z obiegu i nawet nie wiem jakie taktyki dziś są w grze. W zasadzie to mało wiem  12. Co mógłbyś wnieść swoją osobą dla klanu: myślę, że w niedalekiej przyszłości pomogę w zdobywaniu sukcesów, gdyż po wyprzedaży przed laty mam na koncie 40 mln do wydania. Muszę się tylko ogarnąć w MZ, planuje trochę pobawić się z młodzieżą, a później wydać te pieniążki i walczyć dla klubu i Stumilowego 13. Na ilu forach się udzielasz: udzielał się będę wyłącznie na tym PS. Moja drużyna na razie nie nadaje się do żadnej sekcji klanu. Moje pytanie brzmi więc następująco. Czy przyjmiecie mnie jako studenta bez wyznaczonej sekcji i pozwolicie trochę popytać i pościągać? Z poważaniem Sebo  Wysłane z mojego CLT-L09 przy użyciu Tapatalka
Siemanko Stumilowy [emoji16]
1. Pseudonim - Sebol 2. Państwo - Ireland 3. Wiek - Jeszcze 34 4. Nazwa Drużyny - Full Spontan PS 5. Liga - Div 3,2 6. Wartość pierwszej 11 - chyba 1m200k 7. W MZ - od zawsze, z dłuuuuuugą przerwą 8. Czy występowałeś już w jakimś klanie ? - Tak! W Stumilowym Lesie [emoji2222][emoji2222] 9. Czas poświęcany MZ w tygodniu: Wróciłem dziś po latach i mam zamiar się znowu uzależnić [emoji854] 10. Sukcesy w MZ: Kilkanaście pucharów jest w gablocie 11. Czego oczekujesz wstępując do klanu: Oczekuje pomocy na starcie, bo jak zdążyłem dziś zauważyć wiele się zmieniło w MZ. Wypadłem z obiegu i nawet nie wiem jakie taktyki dziś są w grze. W zasadzie to mało wiem [emoji848] 12. Co mógłbyś wnieść swoją osobą dla klanu: myślę, że w niedalekiej przyszłości pomogę w zdobywaniu sukcesów, gdyż po wyprzedaży przed laty mam na koncie 40 mln do wydania. Muszę się tylko ogarnąć w MZ, planuje trochę pobawić się z młodzieżą, a później wydać te pieniążki i walczyć dla klubu i Stumilowego [emoji28] 13. Na ilu forach się udzielasz: udzielał się będę wyłącznie na tym
PS. Moja drużyna na razie nie nadaje się do żadnej sekcji klanu. Moje pytanie brzmi więc następująco. Czy przyjmiecie mnie jako studenta bez wyznaczonej sekcji i pozwolicie trochę popytać i pościągać?
Z poważaniem Sebo [emoji3577]
Wysłane z mojego CLT-L09 przy użyciu Tapatalka
_________________ Full Spontan PS
|
|
Góra |
|
robjot123
Lider Stumilowego Lasu
Dołączył(a): 21 lip 2013, o 16:31 Posty: 11001 Lokalizacja: Szczecin
|
Napisane: 8 lut 2021, o 02:47 |
Cześć sebol, kupę czasu cie nie było ale zawsze jesteś częścią Stumilowego, fajnie ze wracasz, pamiętam że miałeś niezłą pakę..... Trochę osób odeszło, sporo gra dalej, kilku nowych kolegów, rozglądaj się-:)
Cześć sebol, kupę czasu cie nie było ale zawsze jesteś częścią Stumilowego, fajnie ze wracasz, pamiętam że miałeś niezłą pakę..... Trochę osób odeszło, sporo gra dalej, kilku nowych kolegów, rozglądaj się-:)
_________________ Czerwone Lwy Podjuchy div 2.8
|
|
Góra |
|
|
Napisane: 8 lut 2021, o 10:29 |
O nieźle jak tacy gracze wracają. Witam. Mamy w klanie 2 z Irlandii więc tera nas 3 już. To się najwięcej zmieniło że taktyka skrzydła zdominowała praktycznie grę. U21 dużo ludzi nawet już skrzydłem gra a nie kiedy u18 nie żartuję haha.
O nieźle jak tacy gracze wracają. Witam. Mamy w klanie 2 z Irlandii więc tera nas 3 już. To się najwięcej zmieniło że taktyka skrzydła zdominowała praktycznie grę. U21 dużo ludzi nawet już skrzydłem gra a nie kiedy u18 nie żartuję haha.
Ostatnio edytowano 8 lut 2021, o 11:41 przez Lukaszsz182, łącznie edytowano 1 raz
|
|
Góra |
|