Autor |
Wiadomość |
robjot123
Lider Stumilowego Lasu
Dołączył(a): 21 lip 2013, o 16:31 Posty: 12211 Lokalizacja: Szczecin
|
Napisane: 27 mar 2024, o 18:10 |
Cześć kostrzak,takiego speca od juniorki chyba u nas nie ma i nie bylo
Cześć kostrzak,takiego speca od juniorki chyba u nas nie ma i nie bylo :P
_________________ Czerwone Lwy Podjuchy div 3.11
|
|
Góra |
|
Dołączył(a): 14 kwi 2023, o 23:21 Posty: 1854 Lokalizacja: ZGORZELEC
|
Napisane: 27 mar 2024, o 22:27 |
kostrzak16 napisał(a): Pseudonim(taki sam jak w MZ): kostrzak16 Wiek: 35 lat Nazwa Drużyny: Yelonki (dawniej Yelonki Juniors jeszcze dawniej TS YELONKY) Liga: div4 Wartość pierwszej 11: W MZ od(data): 22.03.2004 (od kilku dni 20 lat) Czy występował-eś/-aś już w jakimś klanie: Monkey Clan(Monkey Squad), New Horizons, Extraordinary Czas poświęcany MZ w tygodniu: zdecydowanie za dużo srednio kilkanascie godzin Sukcesy w MZ: Głównie sukcesy w U18. 5-krotny mistrz Top Series U18 (w tym jako jedyny 4x z rzedu), łacznie 950 pkt w Top Series, 3 krotny Mistrz Polski, 6-cio krotny zdobywca Pucharu Polski, Wygrany Youth Tour Cup i Winter Cup + kilka razy na podium. W u21 największe sukcesy to awans do Ekstraklasy x2 Czego oczekujesz wstępując do klanu: ciężko powiedzieć Co mógłbyś wnieść swoją osobą dla klanu: chętnie udzielam się w różnego rodzaju dyskusjach jak są. Służę pomocą jeśli ktoś byłby zainteresowany spróbowaniem sił w U18. Na ilu forach się udzielasz: teraz to oficjalny i czasem wejde na Extraordinary. Niezmiernie się cieszę, że dałeś się skusić, Twoje doświadczenie w młodzieżowych rozgrywkach bez wątpienia zaprocentuje z korzyścią dla nas mamy sporo do poprawy w tych kategoriach! Zresztą zapewne w lesie znajdziesz trochę chętnych do autoligi
[quote="kostrzak16"]Pseudonim(taki sam jak w MZ): kostrzak16 Wiek: 35 lat Nazwa Drużyny: Yelonki (dawniej Yelonki Juniors jeszcze dawniej TS YELONKY) Liga: div4 Wartość pierwszej 11: W MZ od(data): 22.03.2004 (od kilku dni 20 lat) Czy występował-eś/-aś już w jakimś klanie: Monkey Clan(Monkey Squad), New Horizons, Extraordinary Czas poświęcany MZ w tygodniu: zdecydowanie za dużo :) srednio kilkanascie godzin Sukcesy w MZ: Głównie sukcesy w U18. 5-krotny mistrz Top Series U18 (w tym jako jedyny 4x z rzedu), łacznie 950 pkt w Top Series, 3 krotny Mistrz Polski, 6-cio krotny zdobywca Pucharu Polski, Wygrany Youth Tour Cup i Winter Cup + kilka razy na podium. W u21 największe sukcesy to awans do Ekstraklasy x2 Czego oczekujesz wstępując do klanu: ciężko powiedzieć :) Co mógłbyś wnieść swoją osobą dla klanu: chętnie udzielam się w różnego rodzaju dyskusjach jak są. Służę pomocą jeśli ktoś byłby zainteresowany spróbowaniem sił w U18. Na ilu forach się udzielasz: teraz to oficjalny i czasem wejde na Extraordinary.[/quote]
Niezmiernie się cieszę, że dałeś się skusić, Twoje doświadczenie w młodzieżowych rozgrywkach bez wątpienia zaprocentuje z korzyścią dla nas ;) mamy sporo do poprawy w tych kategoriach! Zresztą zapewne w lesie znajdziesz trochę chętnych do autoligi :D
_________________ KN ZGORZELEC div 3.26
|
|
Góra |
|
|
Napisane: 27 mar 2024, o 22:47 |
Dzięki za miłe przywitanie eragon03 napisał(a): mamy sporo do poprawy w tych kategoriach! Zresztą zapewne w lesie znajdziesz trochę chętnych do autoligi Nom na razie to problem, że jest za dużo chętnych na 1 ligę, a za mało na dwie i znowu muszę decydować kogo wypisać
Dzięki za miłe przywitanie
[quote="eragon03"]mamy sporo do poprawy w tych kategoriach! Zresztą zapewne w lesie znajdziesz trochę chętnych do autoligi [/quote]
Nom na razie to problem, że jest za dużo chętnych na 1 ligę, a za mało na dwie i znowu muszę decydować kogo wypisać :P
|
|
Góra |
|
|
Napisane: 27 mar 2024, o 23:08 |
Może znajdzie się z czasem parę osób do tego typu rozgrywek szkoda, że dopiero jesteś, bo tak by już wcześniej pewnie ktoś dołączył. sorrki, ale mnie musisz wpisać, muszę Cię w końcu ograć
Może znajdzie się z czasem parę osób do tego typu rozgrywek :D szkoda, że dopiero jesteś, bo tak by już wcześniej pewnie ktoś dołączył. sorrki, ale mnie musisz wpisać, muszę Cię w końcu ograć :lol:
|
|
Góra |
|
|
Napisane: 29 mar 2024, o 16:09 |
słabo się wylosowało gramy już w 1 kolejce gdzie składy i tak są jeszcze nieuformowane i duzo zawodnikow juz na obozach
słabo się wylosowało gramy już w 1 kolejce gdzie składy i tak są jeszcze nieuformowane i duzo zawodnikow juz na obozach :)
|
|
Góra |
|
|
Napisane: 29 mar 2024, o 22:13 |
kostrzak16 napisał(a): słabo się wylosowało gramy już w 1 kolejce gdzie składy i tak są jeszcze nieuformowane i duzo zawodnikow juz na obozach Szkoda, bo liczyłem na mecz w dalszych kolejkach A tak mam mało czasu, aby Cię zaskoczyć Dobrze, że chociaż maszyna losująca mnie wybrała
[quote="kostrzak16"]słabo się wylosowało gramy już w 1 kolejce gdzie składy i tak są jeszcze nieuformowane i duzo zawodnikow juz na obozach :)[/quote]
Szkoda, bo liczyłem na mecz w dalszych kolejkach :D A tak mam mało czasu, aby Cię zaskoczyć :lol: Dobrze, że chociaż maszyna losująca mnie wybrała :twisted:
|
|
Góra |
|
|
Napisane: 1 kwi 2024, o 00:17 |
Nie no przecież bym Cię nie wykreślił jest kilka drużyn co grają od dawna, ale często się nie przykładają, nie mają składu i dają walkowery itd. Przyda się świeża krewa w autolidze
Nie no przecież bym Cię nie wykreślił :D jest kilka drużyn co grają od dawna, ale często się nie przykładają, nie mają składu i dają walkowery itd.
Przyda się świeża krewa w autolidze :)
|
|
Góra |
|
|
Napisane: 1 kwi 2024, o 00:26 |
Bez wątpienia dołożę starań, aby wstydu nie było :p zresztą w historii tych rozgrywek widzę odskoczyłeś nieźle! W kolejnej edycji założy się temat na forum, to na pewno więcej chętnych będzie
Bez wątpienia dołożę starań, aby wstydu nie było :p zresztą w historii tych rozgrywek widzę odskoczyłeś nieźle! W kolejnej edycji założy się temat na forum, to na pewno więcej chętnych będzie ;)
|
|
Góra |
|
|
Napisane: 2 kwi 2024, o 22:31 |
Pseudonim: bajorek Państwo: Polska Wiek: 32 Nazwa Drużyny:Dżuwentus Liga: 4.1 Wartość pierwszej 11: 10 614 894
W MZ od(data): zacząłem jako w 08 chyba roku. For fun, bez sukcesów. Pozniej wrocilem ok 2011, grając z 3 sezony? Awans do div 5. For fun. Dlugs przerwa i wróciłem z pokaźnym budżetem pobawić sie jeszcze bardziej
Czy występował-eś/-aś już w jakimś klanie: Nie Czas poświęcany MZ w tygodniu: w zależności od zapotrzebowania Sukcesy w MZ: brak Czego oczekujesz wstępując do klanu: wzjamenego szacunku, chęć niesienia pomocy i walko o każda piłkę w MZ-towym świecie Co mógłbyś wnieść swoją osobą dla klanu: zaangażowanie i pomoc jakichkolwiek sprawach o ile będę w stanie jej udzielić Na ilu forach się udzielasz: Sport (hokej/piłka nożna): przegladam pilke nożna
Pseudonim: bajorek Państwo: Polska Wiek: 32 Nazwa Drużyny:Dżuwentus Liga: 4.1 Wartość pierwszej 11: 10 614 894
W MZ od(data): zacząłem jako w 08 chyba roku. For fun, bez sukcesów. Pozniej wrocilem ok 2011, grając z 3 sezony? Awans do div 5. For fun. Dlugs przerwa i wróciłem z pokaźnym budżetem pobawić sie jeszcze bardziej
Czy występował-eś/-aś już w jakimś klanie: Nie Czas poświęcany MZ w tygodniu: w zależności od zapotrzebowania Sukcesy w MZ: brak Czego oczekujesz wstępując do klanu: wzjamenego szacunku, chęć niesienia pomocy i walko o każda piłkę w MZ-towym świecie Co mógłbyś wnieść swoją osobą dla klanu: zaangażowanie i pomoc jakichkolwiek sprawach o ile będę w stanie jej udzielić Na ilu forach się udzielasz: Sport (hokej/piłka nożna): przegladam pilke nożna
|
|
Góra |
|
robjot123
Lider Stumilowego Lasu
Dołączył(a): 21 lip 2013, o 16:31 Posty: 12211 Lokalizacja: Szczecin
|
Napisane: 2 kwi 2024, o 23:11 |
Witamy Bajorek w naszych skromnych progach No miejmy nadzieję że w tym podejściu do mzeta dojdziesz do Ekstraklasy i wygramy wspólnie Ligę Klanów
Witamy Bajorek w naszych skromnych progach :P No miejmy nadzieję że w tym podejściu do mzeta dojdziesz do Ekstraklasy i wygramy wspólnie Ligę Klanów :P
_________________ Czerwone Lwy Podjuchy div 3.11
|
|
Góra |
|