Autor |
Wiadomość |
|
Napisane: 5 wrz 2019, o 17:44 |
1. Pseudonim - Jendrekkks 2. Państwo - Polska 3. Wiek - 40 4. Nazwa Drużyny - 3A Kalisz 5. Liga - Div 3,24 6. Wartość pierwszej 11 - ? 7. W MZ - od 2004 8. Czy występowałeś już w jakimś klanie ? - Tak 9. Czas poświęcany MZ w tygodniu: Dość długo ( razem kilka godzin ) 10. Sukcesy w MZ: Nic specjalnego 11. Czego oczekujesz wstępując do klanu: Sukcesów  12. Co mógłbyś wnieść swoją osobą dla klanu: 13. Na ilu forach się udzielasz: niewielu Cześć, Mam na imię Andrzej. Pewnie większość szczegółów wyjdzie w trakcie funkcjonowania w ramach klanu, stąd oszczędzę Wam pisania o sobie. Co do drużyny to właśnie skupuję trochę 21 latków i próbuję budować coś co utrzyma się w 4 lidze. Poczytma sobie forum i pewnie wkręcę wcześniej czy później. Mam nadzieję, że coś do zycia dorzucę od siebie i będzie fajnie i mnie fajnie przyjmiecie  Do popisania 
1. Pseudonim - Jendrekkks 2. Państwo - Polska 3. Wiek - 40 4. Nazwa Drużyny - 3A Kalisz 5. Liga - Div 3,24 6. Wartość pierwszej 11 - ? 7. W MZ - od 2004 8. Czy występowałeś już w jakimś klanie ? - Tak 9. Czas poświęcany MZ w tygodniu: Dość długo ( razem kilka godzin ) 10. Sukcesy w MZ: Nic specjalnego 11. Czego oczekujesz wstępując do klanu: Sukcesów ;) 12. Co mógłbyś wnieść swoją osobą dla klanu: 13. Na ilu forach się udzielasz: niewielu
Cześć,
Mam na imię Andrzej. Pewnie większość szczegółów wyjdzie w trakcie funkcjonowania w ramach klanu, stąd oszczędzę Wam pisania o sobie. Co do drużyny to właśnie skupuję trochę 21 latków i próbuję budować coś co utrzyma się w 4 lidze. Poczytma sobie forum i pewnie wkręcę wcześniej czy później. Mam nadzieję, że coś do zycia dorzucę od siebie i będzie fajnie i mnie fajnie przyjmiecie :) Do popisania :)
|
|
Góra |
|
|
Napisane: 5 wrz 2019, o 19:11 |
Witaj Andrzej , następny znajomy 
Witaj Andrzej , następny znajomy ;)
|
|
Góra |
|
Dołączył(a): 6 sty 2015, o 21:21 Posty: 2136 Lokalizacja: ŚWIDNICA
|
Napisane: 5 wrz 2019, o 19:44 |
Jendrekkks napisał(a): 1. Pseudonim - Jendrekkks 2. Państwo - Polska 3. Wiek - 40 4. Nazwa Drużyny - 3A Kalisz 5. Liga - Div 3,24 6. Wartość pierwszej 11 - ? 7. W MZ - od 2004 8. Czy występowałeś już w jakimś klanie ? - Tak 9. Czas poświęcany MZ w tygodniu: Dość długo ( razem kilka godzin ) 10. Sukcesy w MZ: Nic specjalnego 11. Czego oczekujesz wstępując do klanu: Sukcesów  12. Co mógłbyś wnieść swoją osobą dla klanu: 13. Na ilu forach się udzielasz: niewielu Cześć, Mam na imię Andrzej. Pewnie większość szczegółów wyjdzie w trakcie funkcjonowania w ramach klanu, stąd oszczędzę Wam pisania o sobie. Co do drużyny to właśnie skupuję trochę 21 latków i próbuję budować coś co utrzyma się w 4 lidze. Poczytma sobie forum i pewnie wkręcę wcześniej czy później. Mam nadzieję, że coś do zycia dorzucę od siebie i będzie fajnie i mnie fajnie przyjmiecie  Do popisania  Witam kolegę, graliśmy razem w Pogromcy Wszystkich, chyba pamiętasz?  niestety klan padł.
[quote="Jendrekkks"]1. Pseudonim - Jendrekkks 2. Państwo - Polska 3. Wiek - 40 4. Nazwa Drużyny - 3A Kalisz 5. Liga - Div 3,24 6. Wartość pierwszej 11 - ? 7. W MZ - od 2004 8. Czy występowałeś już w jakimś klanie ? - Tak 9. Czas poświęcany MZ w tygodniu: Dość długo ( razem kilka godzin ) 10. Sukcesy w MZ: Nic specjalnego 11. Czego oczekujesz wstępując do klanu: Sukcesów ;) 12. Co mógłbyś wnieść swoją osobą dla klanu: 13. Na ilu forach się udzielasz: niewielu
Cześć,
Mam na imię Andrzej. Pewnie większość szczegółów wyjdzie w trakcie funkcjonowania w ramach klanu, stąd oszczędzę Wam pisania o sobie. Co do drużyny to właśnie skupuję trochę 21 latków i próbuję budować coś co utrzyma się w 4 lidze. Poczytma sobie forum i pewnie wkręcę wcześniej czy później. Mam nadzieję, że coś do zycia dorzucę od siebie i będzie fajnie i mnie fajnie przyjmiecie :) Do popisania :)[/quote]
Witam kolegę, graliśmy razem w Pogromcy Wszystkich, chyba pamiętasz? :D niestety klan padł.
_________________ GÓRNIK WAŁBRZYCH wiecznie żywy ! i ch*j że gramy w 7 lidze !
|
|
Góra |
|
robjot123
Lider Stumilowego Lasu
Dołączył(a): 21 lip 2013, o 16:31 Posty: 9733 Lokalizacja: Szczecin
|
Napisane: 5 wrz 2019, o 22:02 |
Witamy kolejnego nowego kolege w naszych skromnych progach.Niejeden mecz gralismy przeciwko sobie . 
Witamy kolejnego nowego kolege w naszych skromnych progach.Niejeden mecz gralismy przeciwko sobie . :P
_________________ Czerwone Lwy Podjuchy div 2.8
|
|
Góra |
|
Dołączył(a): 19 lip 2013, o 09:31 Posty: 2454 Lokalizacja: Koziegłowy
|
Napisane: 5 wrz 2019, o 22:10 |
Witamy, witamy jakiś wysyp nowych klanowiczów jak grzybów po deszczu 
Witamy, witamy jakiś wysyp nowych klanowiczów jak grzybów po deszczu :-)
|
|
Góra |
|
Dołączył(a): 6 sty 2015, o 21:21 Posty: 2136 Lokalizacja: ŚWIDNICA
|
Napisane: 5 wrz 2019, o 22:30 |
Nowa siła musi być, nie powiem trochę w tym palców maczałem 
Nowa siła musi być, nie powiem trochę w tym palców maczałem ;)
_________________ GÓRNIK WAŁBRZYCH wiecznie żywy ! i ch*j że gramy w 7 lidze !
|
|
Góra |
|
|
Napisane: 6 wrz 2019, o 11:41 |
Lukaszsz182 napisał(a): Nowa siła musi być, nie powiem trochę w tym palców maczałem  ...nie schlebiaj sobie  ... Witamy Andrzeja ... Endrju wie z czym to się je wiec Panowie niech sklad Andrzejowi podrośnie i bedzie dobrze... pzdr1948
[quote="Lukaszsz182"]Nowa siła musi być, nie powiem trochę w tym palców maczałem ;)[/quote]
...nie schlebiaj sobie :)...
Witamy Andrzeja ... Endrju wie z czym to się je wiec Panowie niech sklad Andrzejowi podrośnie i bedzie dobrze...
pzdr1948
|
|
Góra |
|
|
Napisane: 6 wrz 2019, o 15:05 |
martinez1948 napisał(a): Lukaszsz182 napisał(a): Nowa siła musi być, nie powiem trochę w tym palców maczałem  ...nie schlebiaj sobie  ... Witamy Andrzeja ... Endrju wie z czym to się je wiec Panowie niech sklad Andrzejowi podrośnie i bedzie dobrze... pzdr1948 Chyba, że ktoś mi pomoże znów wydać jakieś 20milionów  Jeszcze raz cześć wszystkim. Manago z takim stażem musieli trochę powalczyć od czasu do czasu 
[quote="martinez1948"][quote="Lukaszsz182"]Nowa siła musi być, nie powiem trochę w tym palców maczałem ;)[/quote]
...nie schlebiaj sobie :)...
Witamy Andrzeja ... Endrju wie z czym to się je wiec Panowie niech sklad Andrzejowi podrośnie i bedzie dobrze...
pzdr1948[/quote]
Chyba, że ktoś mi pomoże znów wydać jakieś 20milionów ;)
Jeszcze raz cześć wszystkim. Manago z takim stażem musieli trochę powalczyć od czasu do czasu :)
|
|
Góra |
|